About the author

Johan

Ik ben Johan, oprichter van MijnKapitaal.be. Deze website werd opgericht om op een objectieve en onafhankelijke manier financiële zaken bespreekbaar te maken. Op professioneel niveau werk ik als Business Intelligence Consultant voor internationale ondernemingen. Het analytische en communicatieve aspect in combinatie met mijn passie voor economie en informatica laten mij toe om een goed zicht te krijgen op beleggen.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op
Pieter
Gast
Pieter

goed artikel maar nogal veel dt-fouten

Robokat (Carl De Ridder)
Lid

Als je Facebook zou waarderen zoals Apple (koers/winst in 2013) dan zou Facebook blijkbaar rond de $7 moeten noteren.

Johan
Gast
Johan

Ik zou er (nog) niet instappen. Er zijn heel wat signalen dat het nog veel slechter kan gaan met het Facebook aandeel. Onlangs raakte nog bekend dat het bedrijf mogelijks aan klikfraude doet (via computer programma’s die automatisch op advertenties klikken waarvoor de klanten moeten betalen). Als je weet dat advertensies kwazi de enige inkomstenbron is van Facebook ziet het er niet schitterend uit…. Bron: http://www.zdnet.be/news/141892/slechts-1-op-5-clicks-op-facebookadvertenties-zijn-echt/?utm_source=standaard&utm_medium=home&utm_campaign=crosspromo

Jens
Gast
Jens

2,5 maanden na introductie: -39,5%. Ik had een flop verwacht, maar niet zo’n grote. Ik overweeg nu zelfs om in te stappen. Andere meningen?

Sloeberke
Gast
Sloeberke

Ik lees op de Tijd dat Facebook start met een notering van 38 USD. Mark Zuckerberg zal in zijn handen wrijven… Maar ik vrees dat heel wat enthousiaste beleggers vooral VEEL geld gaan kwijtspelen.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be