About the author

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Phil
Phil
7 jaren geleden

Rosier, een producent van meststoffen, verwacht dat het resultaat over het hele jaar beter zal zijn dan dat van 2013. Over het eerste halfjaar haalde het bedrijf een omzet van 140,8 miljoen of 1,1 miljoen meer dan vorig jaar. De daling van de prijzen werd gecompenseerd door een stijging van de volumes. De operationele winst of ebit steeg van 2,1 naar 4,4 miljoen. De nettowinst per aandeel ging van 5,99 naar 12,20 euro.

Marc
Marc
8 jaren geleden

Als ik het artikel probeer te begrijpen, dan moet je de aandelen van de hand doen want zal nadien blijkbaar nog minder de reele waarde weergeven ? En de coupon gaan ze eveneens regelen in functie van hun eigen doelstelling. Waarom dan nog het risico lopen en het houden en toch verlies pakken?

Phjo
Phjo
8 jaren geleden

Mooi artikel dat nogmaals de zwakte aangeeft van de kleine aandeelhouder (cfr Omegapharma,nationale bank, …). Met de volledige controle kan je ook winsten en vooral dividenduitkeringen aansturen, hetgeen een aantrekkelijk dividendrendement ( 4% momenteel) minder zeker maakt.
Huis Delen heeft voor het bod zijn aandelen van de hand gedaan tegen 200. Zoals vermeld in de tijd, benieuwd wat Federale Verzekeringen gaat doen mijn participatie die 4% van de rechten vertegenwoordigt.
En op 15 juli laatstleden heeft FSMA bekend gemaakt dat een privé persoon de drempel van 3% heeft overschreden. Sedert bekend making van het bod is deze positie opgebouwd.
Kan nog een leuk dossier worden …

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x