About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Jan
Gast
Jan

Foutieve en onvolledige informatie. Als men correctheid toch zo hoog stelt reken en vergelijk dan juist en doe wat minder aan stemmingmakerij.
3.15% bruto na 8 jaar als men de aankoop 101.5% dient te betalen en de eerste 4 jaar 3.5 wordt gegeven en de laatste 4 jaar 4%????
Vervolgens kasbons op 5 jaar véél en véél beter? voor gelijkwaardige ontlener? AA?

Al Fonds
Gast
Al Fonds

De instapkosten zijn funest voor en product met zulke lage intresten. Ze rekenen er waarschijnlijk op dat vele mensen dat niet ( of niet kunnen ) narekenen.
Zelfs als het product niet vervroegd terugbetaald wordt, ben je beter af met een goede termijnrekening.

lambert
Gast
lambert

Als ik het inderdaad zo lees, loop je hier inderdaad de kans bij de neus genomen worden. Nu zou ik in principe niet ingetekend hebben omwille van de intekenkosten.

Heb wel een tijdje terug ingeschreven op een kapitalisatiebon bij BNP, 5 jaar aan 4% bruto. En natuurlijk geen instapkosten. Misschien niet de beste investering maar beter was niet te vinden

Sloeberke
Gast
Sloeberke

Hier gaan ze weer een massa gewone mensen mee bij de neus nemen en ze eigenlijk geld aftruggelen. Ook de Mifid-regels ( die er toch zijn om de beleggers te beschermen ) doen hier niks tegen want het is een erg defensief product.
Dit is werkelijk op het randje van oplichting !

Visbak
Gast
Visbak

Waarom zouden ze beter doen?
Ze krijgen het heus wel verkocht aan velen!
Als je niet verder kijkt: momenteel 3,5% en 4% klinkt toch heel mooi?
Grootbanken ten top.
Eigenlijk moet je al weten: een gestructureerd product bij een grootbank: handen afhouden.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be