About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
esweej
esweej
10 jaren geleden

Eerlijk gezegd, die groeicijfers lijken mij niet zo waarschijnlijk. Indien deze index, welke dalend is, jaarlijks met 5% groeit is dat al een enorme uitdaging. Je kunt dan bij wijze van spreken nog beter in een liquide ETF beleggen, welke de Stoxx 50 volgt. De kosten hiervan zijn beduidend lager het rendement nochtans negatief. Een goed beheerd actief fonds kan meer rendement halen mits men > 5 jaar aanhoudt. Aan de lezer de (moeilijke) keuze.

Sloeberke
Sloeberke
10 jaren geleden

Als ik dat hier allemaal lees, dan ben ik er bijna zeker van dat Delta Lloyd hier de controle van de FSMA handig heeft omzeild en werkt met een controle uit Duitsland ? ( wat niet onwettig is ). Zo’n infofiche zou hier in Brussel waarschijnlijk geen goedkeuring hebben gekregen. Maar zelfs dan nog getuigt een infofiche die zichzelf tegenspreekt van weinig integriteit. Men zet zijn geloofwaardigheid op het spel en da’s wel jammer voor een bank.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x