About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DreticusBart Van den BroeckRaf Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dreticus
Gast
Dreticus

Voor mij is Binckbank nu opnieuw interessant voor fondsen. Je kan gratis instappen in stapjes (…) van 500 EUR, dat lijkt toch al op een gespreide instap. Hun helpdesk is heel goed en dat is mij iets waard.
Het enige dat mij weerhoudt, is dat ze in het verleden hun systeem en hun tarieven geregeld veranderden en soms wenste je dan dat je *niet* was ingestapt.
.

Bart Van den Broeck
Gast
Bart Van den Broeck

Voor zover ik kan nagaan kan je bij Binck Bank enkel gehele eenheden van een fonds kopen; dus geen fractiewaarden zoals toch gebruikelijk bij onder meer recurrente spaarplannen. Bijvoorbeeld een fonds A met koers 1.000 € en een fonds B met koers 100 € kan je niet kopen in een spaarplan van bijvoorbeeld 500 € per maand: ofwel 5 eenheden fonds B, maar geen 50/50 zoals 0,5000 eenheden fonds A en 5,000 eenheden fonds B. Men stelde hier op de klantendienst eind 2016 nog hier geen verandering in te verwachten. Lijkt me toch een meer dan serieuze handicap als je… Lees verder »

Raf
Gast
Raf

Je kan ook altijd een fonds aanvragen via het contactformulier. Wordt meestal wel op gereageerd!

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be