About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
8 jaren geleden

Aandeelfondsen zijn momenteel goed, maar ze teren toch wel op subsidie van de centrale baken.
Als deze stoppen met het vervalsen van de waarde van aandelen, maar ook goud en vastgoed, dan komt er wel een crash aan. Voor het…wanneer moet je gewoon bellen naar de ECB of de FED.
Aandelen doen het ook goed omdat er weinig alternatieven zijn volgens de meeste mensen…..

Jhn
Jhn
8 jaren geleden

Volledig mee eens! Krijg ook het gevoel dat er wat tijd moet overgaan. Ik bedoel, mijn fondsen port is nu 14 maand oud. In het begin was mijn port zeer gevoelig, maw bij het minst stond ik in het rood. Nu na 14 maand heb ik een grote reeks fondsen met 5 a 10% winst, als er nu eentje zwaar zakt, dan valt de totale port niet helemaal terug. Nu moet ik blijven zoeken naar goede fondsen om op termijn de plaats van winners over te nemen. Ook bijkopen op het gepaste moment heeft mij ook al goed geholpen.
Nog eens bedankt voor jullie hulp!

jhn
jhn
8 jaren geleden

jazeker, ik zit al te wachten 😉
ik hou nog een oogje open om in een bijkomende tak21 te stappen (heb er nu 2), dit ter ondersteuning van fondsen en aandelen maar met een betere opbrengst dan spaarrekeningen.
maar heb geen idee of het huidige klimaat wel de beste timing is om in te stappen?
het heeft geen zin om over contracten van vroeger te spreken, daar kunnen we niet instappen, he!
misschien zijn aandeelfondsen nu een betere optie, want de aandeelfondsen in port doen het zeer goed te laatste tijd, alsook de mixed zijn aan een rush(ke) bezig.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x