About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bargain
Bargain
4 jaren geleden

OK! 30% voor de onderliggende fondsen sinds 2013 (lage NIW toen) maar de vgl met het fonds in kwestie begint op 1/2015 (hoge NIW op dit ogenblik juist voor correcties). Het is natuurlijk zo dat een groot deel wegvloeit aan het obligatiegedeelte voor de bescherming en een ander niet te verwaarlozen deel als premie voor de uitgever bovenop de intekenprijs.
Toch bedankt voor de telkens interessante onderwerpen
Bargain

mjinde
mjinde
4 jaren geleden

Sterk dat dit kan. Wie dergelijke producten uitdenkt moet toch een speciale gave hebben. In de middeleeuwen waren dit de kwakzalvers en verkopers van aflaten.
De grens naar oplichting is toch erg dichtbij.

Sloeberke
Sloeberke
4 jaren geleden

Langs de ene kant laat de FSMA toe dat banken, onder het om van kapitaalsbescherming, blijven rommelproducten verkopen aan mensen met weinig kennis van financiële producten, terwijl aan de andere kant de fiscus met ondoordachte taxaties de mensen in de richting van meer gevaarlijke producten duwt.
Onder het mom van:wie niet slim is, is gezien…

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x