About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bloemkool
Bloemkool
8 jaren geleden

In het artikel zeg je dat op dit product “25 % RV op de totale opbrengst” wordt geheven. Waarom is dat feiteljik? Worden alle gestructureerde producten aan 25% RV onderworpen?

Bloemkool
Bloemkool
8 jaren geleden

Dat wist ik niet. Weer iets bijgeleerd, waarvoor dank.

Bloemkool
Bloemkool
8 jaren geleden

Bij welke bank kun je Bantleon Opportunities L apart kopen? Alleszins niet bij DB. Is dat ook niet het fonds dat in het huisfonds van DB vervat zit (Private Invest Best Managers)?

Bloemkool
Bloemkool
8 jaren geleden

Dus je eindconclusie “Als ik al zou intekenen dan zou ik eerder enkele eenheden van het fonds aankopen” is zonder voorwerp?

marcodentista
marcodentista
8 jaren geleden

Oude wijn in nieuwe vaten. Natuurlijk gaat een ervaren belegger hier niet op in. Banken zijn op hun voorwerk en weten dat er geld gaat vrijkomen uit de spaarboekjes. Die brengen niets meer op en de “greed” van de mensen doet zijn eigen werk. Men is op zoek. DB speelt hier op in met dit product en andere banken zullen volgen of zijn al bezig. Over 8 jaar horen we weer : ‘die banken, bandieten zijn het’. Tja, de meeste mensen willen toch bij het handje gehouden worden en denken dat de man/vrouw van de bank het wel weet. Dus… waarom niet.
Net daarom, daarom niet !

Phjo
Phjo
8 jaren geleden

Bij DB zijn ze momenteel deze weg in geslagen. Elke week is er wel een gestructureerd product dat kapitaalsgarantie biedt op een van hun succesfondsen ( ethna, bantleon, banque de luxembourg). Ze spelen hier in op de zoektocht naar zekerheid voor mensen die toch eindelijk een diversificatie overwegen voor hun spaarboekje. Niettegenstaande ik in de verste verte niet overtuigd ben hiervan, ben ik van mening dat de kapitaalsgarantie menig cliënt aanspreekt. And the winner is …

E10NE (niet E10)
E10NE (niet E10)
8 jaren geleden

Het product is ons verleden week idd door iemand van DB warm aanbevolen geweest – hebben echter beslist om te investeren in het recente door “MijnKapitaal” samengestelde Dakfonds.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x