About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koen
Koen
8 jaren geleden

Zijn die cijfers van de waarde van de Stoxx Global Select Dividend 100 Index van dag tot dag overigens ergens te downloaden voor eigen analyse?

Koen
Koen
8 jaren geleden

BKCP biedt op hetzelfde moment ook een ander gestructureerd product aan, gebaseerd op dezelfde index en met dezelfde uitgiftedatum: BNP Paribas Arbitrage Issuance (NL) Global Dividend Switch to Bond. De looptijd is 6 jaar en de berekening van de coupons verloopt wat anders. Hoe zou je beide producten vergelijken?

patrick
patrick
8 jaren geleden

Al Fonds

Hartelijk dank, maar, ik snap iets niet, wil je even verduidelijken.

Door de lage rentestand is het voor een bank vandaag bijna onmogelijk om een rendement, die naam waardig, op een gestructureerd product te geven.
Waarom heeft dit product dan zoveel meer kans op een voldoende rendement, dat begrijp ik niet.

De kleine spaarder
De kleine spaarder
8 jaren geleden

Beste Al, je schrijft dat je geen voorstander bent van gestructureerde beleggingen. Nochtans hebben die producten toch een kapitaalswaarborg zodat je behoudens een faillissement van de emittent, toch altijd je geld terug krijgt ?

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x