About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

21
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
RobokatPeterGeert AndriesFrankiebisAl Fonds Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Geert Andries
Gast
Geert Andries

Is er een verschil tussen het pensioenspaarfonds van Fintro “Metropolitan Rentastro growth” en het pensioenspaarfonds van van Rabobank “Rabo pension fund growth”? Of blijken dit 2 identieke pensioenspaarfondsen te zijn, waarbij enkel de kosten grondig verschillen?

Frankiebis
Gast
Frankiebis

Proficiat, jullie hebben met dit artikel de ‘geldtips december 2014’ nieuwsbrief van rabobank.be gehaald!

Groeten,
Frankiebis

Peter
Gast
Peter

En ook in het voorwoord van de recentste “Rabo Magazine” pakt Rabobank.be fier uit met hun Gold Award van mijnkapitaal.be! 😉

Jef Koek
Gast
Jef Koek

Het zou misschien leuk zijn indien Keytrade ook een pensioenspaarfonds zou aanbieden. De Metropolitanserie van moedergroep Crelan misschien? En dan zonder instapkosten!

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Ik weet dat de mensen van Keytrade meelezen.

Roel
Gast
Roel

Kunnen jullie hier kort nog wat cijfer details laten zien vd winnaars aub?
En mss handig om er een middenmotor en een verliezer bij te zetten als referentiekader?
Deze laatsten desnoods “anoniem”…

Bart
Gast
Bart

Ik zou eventueel een nieuw pensioenspaarcontract beginnen dit om het risico te verdelen over 2 verschillende beheerders. Of heeft dit geen zin ? Zou ik dan het best nog dit jaar een contract afsluiten of wachten tot volgend jaar ? Dit omwille van de nieuwe regeling. Contracten vanaf 2015 worden op je zestigste belast aan 8%. Contracten van voor 2015 die al 5 jaar lopen de 5 volgende jaren belast aan 1% en op je zestigste nog eens 3%. Maar wat met contracten afgesloten voor 2015 die nog geen 5 jaar lopen ? Mijn aanvoelen zegt nog dit jaar en… Lees verder »

Kevin
Gast
Kevin

Ik zit momenteel bij Pricos van KBC. Is het de moeite om te veranderen? Of is het verschil te klein om van bank en product te veranderen?

Vowani
Gast
Vowani

Goed initiatief, deze award, en een puike keuze van winnaars!

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be