About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

5
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RobokatAl FondsPeter DKawa Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Peter D
Gast
Peter D

Gisteren vroeg ik bij BNP Paribas of ze geen gelijkaardig fonds als BNP Paribas Pension Fund Balanced aanbieden buiten het pensioensparen.

Het antwoord was dat er begin dit jaar een fonds opgestart was door dezelfde beheerder en met een gelijkaardige strategie: BNP Paribas B Strategy Europe Neutral (ISIN BE6272937440 distributie of BE6272936434 kapitalisatie)
Wat denken jullie van deze fondsen ? Ze kunnen natuurlijk nog geen historiek voorleggen.

Ze raden mij de distributie versie aan omdat de jaarlijkse coupon (+ optioneel 1250€) zonder instapkosten herbelegd mag worden (in het zelfde of een ander fonds)

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Als we vermelden dat de pensioenspaarfondsen maar een pover rendement leveren, dan zou ik zeker niet voor een gelijkaardig fonds opteren.
Ze blijven maar fondsen opstarten zodat je zeker niet kan nagaan of het wel een degelijk fonds is. Jij zit achteraf met de gebakken peren.

Kawa
Gast
Kawa

Momenteel stort ik bij Rabo in het Growth Fund. Kan ik het gespaarde bedrag laten staan, en een nieuwe Balanced openen, of moet ik de Growth overzetten naar Balanced? Wat is jullie advies?

Mvg

Kawa

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be