About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

5
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Al Fonds (Marc Person)WoutervLuc Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Luc
Gast
Luc

Dus zelfs het Argenta Pensioenspaar fonds, dat als beste naar voor komt, haalt slechts een rendement van 3,34% per jaar sinds dat dieptepunt in 2015? Rekeninghoudend met inflatie is dat nog altijd niet veel. Ik had echt meer verwacht, maar dit toont vermoedelijk aan dat het meer gemengde fondsen zijn, dan aandelenfondsen. Het is niet echt de evolutie van de beursindexen die ze volgen. In sommige gevallen “gelukkig maar”… Ik las onlangs een artikel over de evolutie van de prijs van (Belgisch) vastgoed, dat aan de top stond de voorbije tien jaar. Het resultaat was over tien of vijftien jaar… Lees verder »

Wouterv
Gast
Wouterv

Luc, die percentages zijn sinds de piek van april 2015, niet sinds een dieptepunt. Wie 100 euro belegd heeft begin april 2015 in het pensioenspaarfonds van Argenta, heeft daar nu een jaarrendement van 3,3%, op. Wie daarna nog heeft bijgestort, heeft dus kunnen profiteren van lagere koersen.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be