About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jp
jp
10 jaren geleden

trouwens: ik weet ook niet waar u die jaarlijkse beheerskost vandaan haalt, maar het toont nog maar eens aan dat uw bronnenwerk aan verbetering toe is.

jp
jp
10 jaren geleden

Als trotse postmedewerker kan ik zeggen dat dit artikel onbetrouwbaar is, vele fouten bevat (zo zou ik bvb. nog maar eens goed naar de uitstapkosten kijken die slechts 1% bedragen) en suggesties maakt die nergens op steunen en totaal uit de lucht gegrepen zijn (zoals de vrijstelling van roerende voorheffing en de kapitaalsgarantie die u betwist). Mag ik er u aan herinneren dat Bank van Post tijdens de bankencrisis enkele jaren geleden geen enkele maal vernoemt werd (omdat het namelijk een solide bank is, in tegenstelling tot andere banken. “kuch” Belfius e.d.)

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x