About the author

Meneertje Geld

Net na mijn 18e verjaardag deed ik mijn eerste belegging in een fonds en ben ik me gaan verdiepen in beleggen. Nu, zeven jaar later heb ik besloten om mijn inzichten over de kracht van geld (of alleszinds het goede gebruik ervan) te delen via mijn kanaal meneertje geld. Hoewel ik vanuit mijn opleiding burgerlijk ingenieur aangeleerd heb om de wereld te aanschouwen vanuit de exacte wetenschappen, heb ik gaandeweg een passie ontwikkeld voor humane wetenschappen. Ik vind het dan ook bijzonder boeiend om beleggingen te bestuderen in het licht van psychologie, filosofie, geschiedenis en politiek. Op het kanaal van 'meneertje geld' probeer ik beiden domeinen samen te brengen en met elkaar te linken.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
William
William
2 jaren geleden

Vergeet niet toen de cobra premie werd afgeschaft, liet iedereen zijn gekweekte cobras los en werd het probleem nog groter…

Jan Tange
Jan Tange
2 jaren geleden

Bedankt voor het boeiende artikel! Larry McDonald had het enkele weken geleden er ook over:
“Basic economic assumptions, or structures, will turn out to be much more fluid than policymakers can anticipate. Therefore the results will be disastrous and unimaginable.’— Larry McDonald”
https://www.thebeartrapsreport.com/blog/2020/07/21/the-cobra-effect/

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x