About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kleine Garnaal
Kleine Garnaal
9 jaren geleden

Punt 2 en 3 kan je makkelijk opvangen, 2 kies enkel EUR obligaties, 3 er zijn banken die geen bewaarloon of kosten aanrekenen voor het bewaren van obligaties die ze aanbieden.
Er is wel een risico dat niet vermeld is, namelijk of de obligatie achtergesteld is of niet, bij faillissement wel belangrijk, daarom ook altijd handig om de jaarrekeningen er bij te nemen en ook het onderdeel in de prospectus na te lezen waarvoor het geld benut opgehaald wordt. Als de jaarrekeningen positief zijn kan je uitrekenen of deze de intrestuitbetaling volledig afdekken of niet.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x