Cursus BeleggenBeleggen in Fondsen

De Cursus Beleggen in Fondsen leert je stapgewijs hoe je een effectenrekening moet openen en hoe je de beste fondsen kan selecteren. We geven tijdens deze cursus praktijkvoorbeelden zodat je jouw portefeuille kan afstemmen op je eigen persoonlijke beleggersprofiel. Zo kan je heel eenvoudig onmiddelijk aan de slag met de instrumenten die worden aangeboden.

Fondsen Opvolgen

Na de aankoop van een selectie fondsen is het zeer belangrijk om jouw fondsen op te volgen. Hoe volg je best je fondsen op? Waarop moet je letten? Hoe hou je de beste fondsen? Welke fondsen verkoop je best? We reiken je tools aan om op een overzichtelijke manier je portefeuille op te volgen. Je zal een mooi overzicht krijgen van de prestaties van de fondsen.

Beleggingsfonds Rendement en Verlies beperken

Rendementen opvolgen en je verlies beperken is essentieel als je gaat beleggen. Daarom is het heel belangrijk om te weten welke fondsen je het best kan houden en welke best te verkopen. We gaan in de cursus dieper in op deze elementen. Dit brengt ons feilloos hoe je een stop loss kan plaatsen op fondsen. Wat gaan in op het begrip en tonen met praktijkvoorbeelden hoe je dit kan gebruiken.

Leren Beleggen in Fondsen

augustus, 2015
augustus 18
oktober, 2014
september, 2014
september 8
oktober, 2012

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be