About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op
jempi
Gast
jempi

Als ik lees is het starten met kleine bedragen! Maar wat en hoeveel mag men storten in een fonds uit de mixer. BV als men een redelijke som vrij krijgt via een termijn! En als ik goed begrijp zoveel mogelijk soorten kiezen uit deze mix!

Vince
Gast
Vince

als ik kijk naar de info bij de fondsen, zie ik een minimaal instapbedrag staan? is dat het bedrag dat ik minimaal moet spenderen aan dit fonds?

Wolfke
Gast
Wolfke

Als ik een order wil ingeven krijg ik met de ISIN de keuze uit 2 mogelijkheden. Aankopen op XERTA Frankfurter Floor, hier betaal je makelaarskosten en beurstaksen. Of aankopen via Fundsettle, hier betaal je instapkosten. Wat is het verschil? Welk is de beste aankoop. Zijn er via Xetra dan geen instapkosten?

joinke
Gast
joinke

merci!

Visbak
Gast
Visbak
joinke
Gast
joinke

iemand enige ervaring et Binck en/ of rabobank? Welke rekenen kosten aan?

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be