About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
jempi
Gast
jempi

Beste Al Fonds kan je me even helpen omdat ik wil ingeven, zoals in mijn post hierboven? MD heeft nog niet geantwoord en gisterenavond stond erop dag +1.

Robokat (Carl De Ridder)
Lid

Beste Jempi, Vaak stellen onze lezers via e-mail gedetailleerde vragen over hun specifieke situatie en wij moeten dan altijd hetzelfde antwoord geven: wij kunnen en mogen geen persoonlijke antwoorden of advies geven, want bij hebben daarvoor niet de nodige erkenningen, maar we hopen dat je op onze website een antwoord vindt. Hier is dat een beetje hetzelfde met sommige vragen die je recentelijk aan ons stelt. Wij kunnen/mogen je niet persoonlijk begeleiden bij je eerste beleggingsstappen, want als er dan iets fout loopt, dan zouden wij verantwoordelijk zijn. Wij worden erg scherp door de financiële wereld in het oog gehouden,… Lees verder »

jempi
Gast
jempi

Begrijp u dat jullie dat niet mogen! Sorry ! Maar toch bedankt voor de post!

HKDS
Lid
HKDS

MeDirect is telefonisch bereikbaar op 02 518 0000. Ze zullen je ongetwijfeld graag begeleiden!

jempi
Gast
jempi

@ Al Fonds Bij MD hoelang duurt het eer de orderingaves uitgevoerd zijn? Is dit een snelle 2 dagen of zoals hierboven 1 week tot 2 weken? Is mijn 1 ste ingave!
Bv deze LU1038809395
18 stuks aan 119.92 € is 2158,56 € ingeven klopt dit?
dan aanduiden beleggersrekeningreferentie en vervolgens de geldrekening aanduiden
dan voorwaarden aanvaarden
dan berekenen kiezen??? Is dat de officiële kooporder dan?
Kan men de geschatte waarde niet zien?
mvg jempi

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be