About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Miquel
Miquel
9 jaren geleden

Dat je inderdaad niet te snel moet beginnen panikeren als na aankoop je portefeuille even in het rood duikt. Eerste maand/anderhalve maand zat ik op -1.5%, maar nu ondertussen op een 6% 🙂

Ook een dipje afwachten van een fonds om dan in te kopen is niet zo gemakkelijk aangezien mijn bank er toch een 2 tot 3 dagen over doet om een order door te voeren waardoor de situatie al weer helemaal anders kan zijn!

Miquel
Miquel
9 jaren geleden

Yep, deze zijn nu mooi! Je zou ook wel een paar procenten kunnen wijten aan het feit dat je in volle crisis toen bent begonnen (wat op zich zeer interessant is).

Als je de laatste 3 dagen je portefeuille zou opstarten heb je volgens mij binnen een aantal weken al een mooi rendement als de beurzen zich terug wat stabiliseren. Ben echt wel eens benieuwd wanneer die heisa rond Europa en de recessie en alle monetaire maatregelen gaat eindigen en wat voor effect dat gaat hebben!

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x