About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Al FondsJean-ClaudeDe Kleine Garnaal Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jean-Claude
Gast
Jean-Claude

De vraag blijft volgens mij altijd dezelfde . Hebben wji ja of nee vertrouwen in de kwaliteit van onze mixerfond ? Dit is toch een medium/lange termijn investering en ik vermoed dat de dalende fondsen door de andere gecompenseerd worden en dat ze op een bepaald weer in evenwicht komen . Dit is de reden van de diversificatie op negen fondsen . Ik kan mij voorstellen dat alle fondsen van de mixerfond allemaal geen jaarlijks “winners” kunnen en zullen zijn maar is dat een reden om het systeem in twijfel te brengen en het evenwicht van de mixer te veranderen… Lees verder »

De Kleine Garnaal
Gast
De Kleine Garnaal

Ik heb onlangs een fonds dat sterk gedaald was en ik eerder had verder bijgekocht, een kleiner percentage gegeven in mijn portefeuille, door anderen bij te kopen in de recentste dip. Dit met success, nu is deze achterloper, ook stilaan terug aan het herstellen, maar de kans is groot dat deze terug hervalt is niet de eerste maal dit jaar dat die sterk schommelde.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be