About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RobokatAl FondsjuluscesarVowani Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
juluscesar
Gast
juluscesar

Weerom bedankt voor het werk. Misschien even vermelden dat
M&G Optimal Income dat tussen de mixer fondsen staat voor mij overkomt als een obligatie fonds als ik kijk naar de samenstelling van de portfolio ?

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Als ik even mag antwoorden ipv Robokat: dat wordt één van de grootste uitdagingen om de impact van de alsmaar dalende rente weg te cijferen als er eventueel een ommezwaai aankomt.
Ik heb alleen cijfers uit het verleden (als iemand “toekomstige” cijfers heeft, maag die me altijd contacteren): als ik nu na een screening selecteer naar rendement met minimale volatiliteit dan krijg ik een bont allegaartje obligatiefondsen. Wat doe je daarmee? Welke wel en welke niet?
Begin 2014 werden obligaties door sommigen al geweerd: zij kregen het deksel op de neus want het bleek te vroeg te zijn…

Vowani
Gast

Top analyse. Sterk werk, Robokat!

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be