About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

6
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BramplatinRobokat (Carl De Ridder)marenkoLucF Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bram
Gast
Bram

Juist reactie gekregen van MeDirect:

Hierbij wensen wij u te informeren dat het fonds “Flossbach von Storch III SICAV – Multiple Opportunities II Feeder – R” is goedgekeurd door ons management.
Echter neemt dit proces enige tijd in beslag om toe te voegen. Hierbij zijn wij afhankelijk van verschillende instanties.
Een exacte termijn kunnen we u op dit moment nog niet meegeven. Wij hopen natuurlijk dit zo spoedig mogelijk toe te voegen.

Bram
Gast
Bram

Het fond is vanaf vandaag verkrijgbaar bij MeDirect!

marenko
Gast
marenko

Als je belegd in LU1038809395 Flossbach von Storch – Multiple Opportunities in de mixer dan is dit toch een kapitalisatiefonds en is er geen uitkering? Sorry dat ik niet goed begrijp waarover het bovenstaande artikel gaat om het aangeven op de belastingsbrief !!!
kan iemand iets verduidelijken?

LucF
Gast
LucF

Dat schitterende Flosbach-fonds zit ook in “mixer” van Private Invest Best Managers, samen met nog andere best interessante fondsen… Ik vind het standpunt Deutsche Bank nog niet zo slecht, vooral wat betreft het bekijken van de prestaties. Eerlijk gezegd, zou ik het nog liever in de belastingsaangifte vermelden dat wat extra kosten te betalen om een compartiment te krijgen dat ik niet moet aangeven. Het is wel zo dat wanneer je via bijvoorbeeld twee maandelijkse opdrachten gespreid intekent in zulk een fonds, dat je op moment van aangifte in de simulator 24 aankopen mag inputten om voor de belastingen uit… Lees verder »

platin
Gast
platin

op 10 minuutjes is input gedaan.
natuurlijk alles in april nog moeten bijeen zoeken duurt langer , leve libre office.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be