About the author

HKDS

In de jaren 90 ontdekte ik dat ik meer rente op mijn spaarrekening kon krijgen bij een andere bank dan mijn huisbank. De volgende stap in de zoektocht naar meer rendement was het overhevelen van spaargeld naar kasbons en obligaties. Door vervolgens mijn beleggingshorizon te verruimen en op zoek te gaan naar beleggingen voor onbepaalde tijd, ben ik bij fondsen terechtgekomen. Dit paste perfect in mijn filosofie van spreiding over verschillende activa.

Related Articles

7
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Al FondsomegahkdsKarien Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
omega
Gast
omega

Was het jullie ook al opgevallen dat Deutsche Invest Mult Opps sinds juni 2014 nieuwe beheerders heeft. Daarvoor was het fonds best sterk in moeilijke omstandigheden, maar nadien vooral in 2015 toch minder. Als zo’n fonds nieuwe beheerders krijgt, moet je dan het fonds niet onder review plaatsen. Geen idee of die al deel uitmaakten van het team daarvoor maar dat wil nog niet veel zeggen. Beschouwen jullie daarnaast Deutsche Invest nog steeds als volledig betrouwbaar gezien al de problemen met Deutsch Bank de laatste tijd. In theorie zijn die gescheiden, maar ja, blijft theorie natuurlijk. Of er dan nergens… Lees verder »

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Ik onderschat zeker de rol van de fondsmanager niet, maar maak er ook geen allesweter van. Zijn team bestaat meestal uit meerdere personen (soms meer dan 10) en beslissingen worden meestal in teamverband genomen.
Het artikel over de mol van HKDS van vandaag is zeker aan te raden lectuur.

Karien
Gast
Karien

Ik koop iedere maand gespreid bij, maar wel telkens in één fonds van de mixer. Ik ben op die manier ingestapt op het slechts mogelijke moment voor een dynamisch mixfonds. (Er was immers nog geen sprake van GOGI). Mijn verlies op dat ene fonds is nu 15%. Is het dan opportuun om in dat fonds bij te storten om mijn aankoopprijs te laten dalen? Maar daardoor komt er wel een bijkomend onevenwicht in mijn portefeuille.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be