About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nonothingRobokatSkollie Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Skollie
Gast
Skollie

Beste Robokat, Door die verd… “beleggingshorizon” kunnen we enkel met de beste fondsen wat winst nemen in stijgende markten en de schade beperken in dalende markten. Dit is wat Uw grafiek in deel 1 ons aantoont, en ook wat de industrie ons vraagt: . Door onze “beleggingshorizon” aan te passen aan de markt moeten we enkel nog proberen om de “index” te volgen, gewoon long in een stijgende een markt en short in een dalende markt. Stop met het beperken van schade door met een “lange termijn visie”in een dalende markt te blijven zitten. Als we erin slagen om de… Lees verder »

nonothing
Gast
nonothing

Lijkt mij een prachtige strategie. Kan U mij dan zeggen wanneer die stijgende en dalende markten beginnen? Dan kies ik wel de ETFs om long/short te gaan.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be