About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

7
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DolfijnAl FondsVowaniWalter Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vowani
Gast

Hoe treden fondsbeheerders eigenlijk in contact met Mijn Kapitaal? Vragen zij een gesprek aan met jullie, of omgekeerd, of via een tussenpersoon die een ontmoeting voorstelt (bvb een bank, et al)? Krijgen jullie vaak zo’n kans tot ontmoetingen?

Vowani
Gast

@AlFonds: Het zijn slimme fondsmanagers die contact met jou zoeken. Want nu staat hun fonds in de kijker van al wie dit artikel gelezen heeft, ook al geef je expliciteit en formeel geen specifieke aanbeveling. Louter het feit dat je een ontmoeting met hen gehad hebt kan een vorm van “credibiliteit” geven aan deze beheerders. Je zegt dat je een “grote uitzondering” maakt door over zo’n fonds te schrijven. Wat motiveerde je om deze uitzondering te maken deze keer?

Walter
Gast
Walter

In het artikel staat dat de Amerikanen willen dat China zijn munt devalueert.
De Amerikanen willen toch net dat de Chinezen hun munt REvalueren?

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be