About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

5 Reacties op "Legg Mason RARE Infrastructure Value Fund EUR Acc Update"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Joeri
Gast
Heel treffend. Op de website van de, vermoedelijk zelfde krant, staan ook nog andere fondsen, op andere manieren in de schijnwerper, met bedenkelijke cijfers. Ik mag hopen dat het in die gevallen, waarvan ik hieronder een voorbeeld geef, eerder om een technische fout gaat (in het IT systeem of website). Doch teleurstellend dit aan te treffen op dergelijke website. Verspreid over de pagina’s staan er verschillende lijstjes met fondsen. Een ervan is: “Fondsen in management & expertise”. En daarin treft men bijvoorbeeld aan: “Threadneedle Specialist Investment Funds ICVC Pan European Equity Dividend Fund Retail EUR” (GB00B12ZG015) Volgens de informatie op… Lees verder »
E10
Gast

zeer waardevol artikel, dank u

Johan
Gast

Mooie eerlijke analyse, het zoveelste bewijs dat de krantenartikels steeds met een grove korrel zout moet genomen worden. Journalisten checken hun bronnen al lang niet meer, laat staan dat ze diepgaande analyses doen.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be