About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

5
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BachRobokatSloeberkeVo Wani Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bach
Gast
Bach

Is er iemand die een distributieversie heeft van Invesco Balanced-risk en die kan zeggen hoeveel het dividendrendement bedraagt?
Op M* vind ik 0%.

Sloeberke
Gast
Sloeberke

Fondsenuitgevers zijn zoals (auto)verkopers: als die denken nog meer te verkopen door er ergens een biesje meer of minder op te zetten, of een ander toetergeluid, dan zullen ze het niet laten. Hun verloning is immers een percentage van de omzet. Als er dan een opmerking komt dat het niet ethisch is om te beleggen/speculeren met ons voedsel, dan wordt daar gretig op ingegaan. Marketingtechnisch is dat voor de aanbieders een enorm positief signaal:”zie eens hoe goed wij bezig zijn…”, Iets om dik in de verf te zetten. Wij als consumenten voelen ons geweten daarbij gesust: “ik doe iets voor… Lees verder »

Vo Wani
Gast

Morningstar pagina’s van de EUR-compartimenten van beide fondsen: LU0432616737 – Invesco Balanced-Risk Allocation: http://www.morningstar.be/be/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F0000043PR, en LU1097688045 – Invesco Balanced-Risk Select: http://www.morningstar.be/be/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F00000U3GH

Vo Wani
Gast

@Robokat: dank!

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be