About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Al FondsjulienJens Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
julien
Gast
julien

Als men het vroegere Fortis Real Estate nu Ageas Real Estate sinds 2006 vergelijkt, dan weet men genoeg . Als men ING management vergelijkt met de Fortis/Ageas incompetentie in dit dossier , stelt men zich vragen: na de dip van tijdens de beurscrash staat ING nu op 75% van de 2005 waarde , de andere trappelt ter plaatse met een verlies van 50 % van de waarde. Dit is voor Ageas een “geërfd” dossier maar de waarde van de talrijke parkings, bijv. is nu toch niet lager dan in 2005.( vergelijk met Vinci op de beurstabellen). Hetzelfde met de koopcentra’s.… Lees verder »

Jens
Gast
Jens

Vergelijking met beursgenoteerde vastgoedbevaks zou zeer interessant zijn, maar praktisch wellicht niet haalbaar. De fondsen moeten het voornamelijk van koersstijgingen hebben terwijl vastgoedbevaks in de eerste plaats dividendaandelen zijn. Zo te zien moet ik niet meteen vastgoedfondsen in portefeuille nemen.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be