About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BertJensJhn Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jens
Gast
Jens

Aan zulke uitgiftes hoef je je tijd niet eens te verspillen, Robokat. Gegarandeerd koopkrachtverlies tenzij je denkt dat Europa het nieuwe Japan wordt.

Jhn
Gast
Jhn

Niet doen!
Wil je mee profiteren van hun wereldwijde positie, koop gewoon hun aandeel.
Heb deze persoonlijk gekocht, en sta met 10,25% winst, met nog een dividend op komst.
Ik heb het aandeel nog geen jaar btw.

Veel succes

Bert
Gast
Bert

Beste Jhn, Vooreerst proficiat met je rendement op deze positie. Ik wil de overige lezer er toch attent op maken dat een aandeel een andere benadering nodig heeft dan een fonds en vooral deze uit het mixerfonds. Wanneer je je aan aandelen waagt, sorry voor de uitdrukking, moet je toch een actief beheer van je portefeuile nastreven. De tijd van de ‘goede huisvader’ aandelen is al een tijdje achter zo. zo werd een 10tal jaar geleden een bankaandeel als dat van het toenmalige Fortis als zo een aandeel beschouwd. Men kocht dit en hield dit gewoon in portefeuille en elk… Lees verder »

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be