About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oubli
oubli
7 jaren geleden

Twee dagen na begin inschrijvingsperiode belde mijn kantoor me op met de vraag of ik niet geïnteresseerd was. Nu, dat ben ik niet. Het bewijst echter de moeite waarmee ze dit affront niet kwijtkunnen aan zelfs de eigen klanten. Na periodes van overinschrijving volgt nu een overschatting van zichzelf.

Jipi
Jipi
7 jaren geleden

Op spaargids .be vind ik voor KBC:
Mody’s: A3
S&P :A-
Titch:A-
Ik wou eens zien wat Belfius voor rating had. Voor een staatsbank zou je denken dat die hoog zou zijn maar Mody’s: Baa1 ; S&P: A- en Fitch: A- vergelijkbaar met KBC dus.
Wat is jullie inschatting? Ik zit met name vast met een TAK 21 boven 100 000€ bij Belfius Verzekeringen

Johan
Johan
7 jaren geleden

Op de website van KBC zou je de meest recentste rating moeten kunnen terugvinden: https://www.kbc.com/MISC/D9e01/~N/~KBCCOM/~BZJ47O7/-BZIZTPN/BZJ0507/BZKZK9W

christel77hristel
7 jaren geleden

Hallo,
Korrekte analyse!
Vraagje: waar kan ik de meest recente, dus geen oude data, van de ratings van onze banken vinden, en hoe dikwijls worden die up to date gebracht, ook denkend aan Cyprus.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x