About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
E10NE (niet E10)
E10NE (niet E10)
4 jaren geleden

…wat dan te denken van onze Belgische regering, die de mond vol heeft over bescherming van zijn spaarders en beleggers, maar in een nietsontziende honger naar inkomsten, een belasting van zo maar even 30% heeft ingevoerd op de meerwaarde van die “bescherming”….

Ja, zo zie ik het ook! Met onder meer dergelijke maatregelen neigen politici steeds meer naar “oplichters”. In het strafwetboek staat een Art dat vermeldt dat diegene die – wetens en willens…door valse beloften, valsheid in geschriften of arglistigheden…misbruikt maakt van de goedgelovigheid….of op enige andere manier schade toebrengt….= OPLICHTING. (cfr ARCO).
Maar onze beleidsmensen moeten zich hieraan blijkbaar niet storen….zij zijn door ons (door het kiesrecht dat ons wordt opgelegd) democratisch verkozen en zorgen er ten gepaste tijde voor dat – door het maken van steeds nieuwe wetten en het herschapen van de politieke hiërarchie (cfr ECB) – zij ongestraft bezig kunnen blijven met het verkwisten van ons belastinggeld.
Mijn excuses, voor deze éénmalige uitschuiver…

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x