About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sloeberke
Sloeberke
4 jaren geleden

Bij de Tijd laten ze twee “experts” aan het woord die stellen dat ze zouden intekenen. Je dient wel de risico’s goed te kunnen inschatten en geen te groot belang in te nemen.

Ronald
Ronald
4 jaren geleden

Top analyse, waarvoor dank!

Zoeker
Zoeker
4 jaren geleden

Bedankt voor jullie analyse. De meesten, zoals ik, beschikken niet over deze info. Knap dat jullie dit met ons delen.

Marianne
Marianne
4 jaren geleden

Test-Aankoop Invest geeft volgend advies op een vraag van iemand : Na aftrek van de roerende voorheffing zal er netto 2,12% overblijven. Is het de moeite waard om in te tekenen?
Ja, op voorwaarde dat u het risico dat hiermee gepaard gaat, aanvaardt. Besteed maximum 5% van uw portefeuille aan deze obligatie.

Ik ben blij dat ik uw reactie lees. Geen haar op mijn hoofd denkt er ook maar aan om in te tekenen op een obligatie met zo een hoog risico en met een netto rendement dat ongeveer evenveel is als de inflatie. Ik denk dat er aandelen zijn die veiliger zijn om in te beleggen met een mooi dividend en met de kans op een mooie meerwaarde. Of ik beleg het in één van de modelportefeuilles of ik laat het gewoon tijdelijk nog wat op een spaarrekening staan en wacht een mooie opportuniteit af.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x