About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

6
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Robokat (Carl De Ridder)SloeberkeRonaldZoekerMarianne Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sloeberke
Gast
Sloeberke

Bij de Tijd laten ze twee “experts” aan het woord die stellen dat ze zouden intekenen. Je dient wel de risico’s goed te kunnen inschatten en geen te groot belang in te nemen.

Ronald
Gast
Ronald

Top analyse, waarvoor dank!

Zoeker
Gast
Zoeker

Bedankt voor jullie analyse. De meesten, zoals ik, beschikken niet over deze info. Knap dat jullie dit met ons delen.

Marianne
Gast
Marianne

Test-Aankoop Invest geeft volgend advies op een vraag van iemand : Na aftrek van de roerende voorheffing zal er netto 2,12% overblijven. Is het de moeite waard om in te tekenen? Ja, op voorwaarde dat u het risico dat hiermee gepaard gaat, aanvaardt. Besteed maximum 5% van uw portefeuille aan deze obligatie. Ik ben blij dat ik uw reactie lees. Geen haar op mijn hoofd denkt er ook maar aan om in te tekenen op een obligatie met zo een hoog risico en met een netto rendement dat ongeveer evenveel is als de inflatie. Ik denk dat er aandelen zijn… Lees verder »

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be