About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

8
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RobokatBertAl FondsJan Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bert
Gast
Bert

Beste,

Ik ben bij mijn AXA kantoor geweest en daar zeiden ze, dat AXA, indien er genoeg mensen ingaan op het voorstel en de Crest afkopen, op latere datum de resterende contracten gewoon zouden stopzetten en dat zonder zo’n hoge uitstappremie. Kan dat zomaar?

dank bij voorbaat

Robokat (Carl De Ridder)
Lid

Een contract is een contract, daar kan men niet zomaar eenzijdig onder uit. Lijkt me dus eerder bangmakerij. Foei Axa kantoor!

Jan
Gast
Jan

Het gaat inderdaad over een fiscaal contract (en pensioenleeftijd is nog ver af) dus uitstapvoorstel is in mijn geval en vermoedelijk ook voor vele anderen in dezelfde situatie zeker niet interessant.

Jan
Gast
Jan

Als het contract is afgesloten in het kader van het (fiscaal gunstige) langetermijnsparen, is er dan geen hoge belasting te betalen indien men uitstapt voor de pensioenleeftijd?

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be