About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert
Bert
5 jaren geleden

Beste,

Ik ben bij mijn AXA kantoor geweest en daar zeiden ze, dat AXA, indien er genoeg mensen ingaan op het voorstel en de Crest afkopen, op latere datum de resterende contracten gewoon zouden stopzetten en dat zonder zo’n hoge uitstappremie. Kan dat zomaar?

dank bij voorbaat

Robokat (Carl De Ridder)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Bert

Een contract is een contract, daar kan men niet zomaar eenzijdig onder uit. Lijkt me dus eerder bangmakerij. Foei Axa kantoor!

Jan
Jan
5 jaren geleden

Het gaat inderdaad over een fiscaal contract (en pensioenleeftijd is nog ver af) dus uitstapvoorstel is in mijn geval en vermoedelijk ook voor vele anderen in dezelfde situatie zeker niet interessant.

Jan
Jan
5 jaren geleden

Als het contract is afgesloten in het kader van het (fiscaal gunstige) langetermijnsparen, is er dan geen hoge belasting te betalen indien men uitstapt voor de pensioenleeftijd?

Robokat (Carl De Ridder)
5 jaren geleden

Hmm, toch maar bedenkelijk dat ze dit aanbod blijkbaar ook sturen naar mensen <60 die een fiscaal contract afgesloten hebben.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x