About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

13
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Al FondsjhnOom WanjaScience Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jhn
Gast
jhn

ineens zit er weer een positieve trend in de fondsen.
start van een langer herstel?

Jhn
Gast
Jhn

Is hier een effect op de spaarrekening en termijnrekening te verwachten, als dit zo verder gaat?

Jhn
Gast
Jhn

Mijn aanpak is de volgende, spaarrekening echt op het minimum. Getrouwheidsrekening met wat meer. En al de rest beleggen in alle mogelijke soorten van beleggingen. In sommige zit ik vast voor korte termijn in sommige wat langer. Andere zoals fondsen en aandelen, heb ik geen schrik, ik kan die morgen 1 per 1 verkopen, mocht dat nodig zijn. Persoonlijk vind ik, wie nu durft/kan te beleggen bij dit klimaat, zal er over zoveel jaar geen spijt van hebben. De beurs indexen schieten door het dak tegenwoordig. Fondsen doen het goed. Als beginner maak ik winst op mijn port. en het… Lees verder »

Oom Wanja
Lid

Waarom zou je met winst verkopen – en welke indicatie volg je daarbij, een vooraf bepaalde procentuele stijging? Mij lijkt dat meer iets voor aandelen, of wanneer de stoploss van Al Fonds na een bepaalde stijging stagneert of een neerwaartse trend vertoont.

Science
Gast
Science

De hommel kan wel degelijk vliegen zonder problemen, meer info hier: http://www.straightdope.com/columns/read/1076/is-it-aerodynamically-impossible-for-bumblebees-to-fly

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be