Over Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector.  Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die resterende 6%.

En die zoektocht heeft me een groot databestand en veel inzicht in die fondsen gegeven. De toekomst voorspellen kan ik niet, maar mijn eigen manier van selecteren blijkt uiteindelijk ook goede resultaten op te leveren. Daarom wil ik andere mensen veel opsporingswerk besparen en ze laten mee genieten van mijn resultaten als ze geloven in mijn aanpak. Die aanpak wordt volledig beschreven in mijn cursus fondsenbeleggen voor beginners.

Fondsen kopen of bestellen, is via mij niet mogelijk. Alle vragen en suggesties zijn meer dan welkom.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be