RES-packs-tuttimus-promo NEW (ON 14/08 - OFF 30/09)

About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Tom

  Wat vinden jullie eigenlijk zo goed aan DNCA Evolutif wat ook in jullie Mixer zit? Als je de grafiek op termijn bekijkt is die toch heel grillig en in de moeilijke momenten bvb. 2011, 2016 gaat dat fonds toch net iets te vaak de mist in: http://www.morningstar.be/be/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F000001A89&tab=1

  Reply
  1. 1.1

   Robokat (Carl De Ridder)

   Indien je 100% positieve prestaties op beleggingsperiodes van 3 jaar gecombineerd met een gemiddeld rendement van 7% op 5 jaar niet goed genoeg vindt, dan mag je gerust andere fondsen signaleren die het beter doen dan deze cijfers.

   Wij staan open voor suggesties 🙂

   Reply
 2. 2

  E10NE (niet E10)

  Ik ben al sinds 2013 in oa het MIXERFONDS aan het beleggen en weet inmiddels wel dat vergelijken met indexen geen beleggingsstrategie is om meerwaarden te realiseren of zich “ongelukkiger” te voelen wanneer het resultaat van een portefeuille één of andere benchmark niet verslaat. Toch doe ik het (louter voor de fun) af en toe wel eens, maar had nu eens van het MK-team willen weten met welke index uit de X-ray ons mixerfonds het beste te vergelijken is. (zelf vergelijk ik het steeds met de index “mixfondsen Eur World neutraal)

  Reply
  1. 2.1

   Al Fonds (Marc Person)

   Vermits wij geen hoge pet op hebben over benchmarken, vergelijken wij onze combinatie ook niet met een index.
   Bovendien zullen 13 verschillende fondsbeheerders, die los van elkaar werken, moeilijk te vatten zijn in één index.
   Het is dan ook niet mogelijk om te antwoorden op jouw vraag.

   Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2012 - 2017 MijnKapitaal.be