About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
E10NE (niet E10)
E10NE (niet E10)
4 jaren geleden

Ik ben al sinds 2013 in oa het MIXERFONDS aan het beleggen en weet inmiddels wel dat vergelijken met indexen geen beleggingsstrategie is om meerwaarden te realiseren of zich “ongelukkiger” te voelen wanneer het resultaat van een portefeuille één of andere benchmark niet verslaat. Toch doe ik het (louter voor de fun) af en toe wel eens, maar had nu eens van het MK-team willen weten met welke index uit de X-ray ons mixerfonds het beste te vergelijken is. (zelf vergelijk ik het steeds met de index “mixfondsen Eur World neutraal)

Al Fonds (Marc Person)
4 jaren geleden
Antwoord aan  E10NE (niet E10)

Vermits wij geen hoge pet op hebben over benchmarken, vergelijken wij onze combinatie ook niet met een index.
Bovendien zullen 13 verschillende fondsbeheerders, die los van elkaar werken, moeilijk te vatten zijn in één index.
Het is dan ook niet mogelijk om te antwoorden op jouw vraag.

Tom
Tom
4 jaren geleden

Wat vinden jullie eigenlijk zo goed aan DNCA Evolutif wat ook in jullie Mixer zit? Als je de grafiek op termijn bekijkt is die toch heel grillig en in de moeilijke momenten bvb. 2011, 2016 gaat dat fonds toch net iets te vaak de mist in: http://www.morningstar.be/be/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F000001A89&tab=1

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x