About the author

Johan

Ik ben Johan, oprichter van MijnKapitaal.be. Deze website werd opgericht om op een objectieve en onafhankelijke manier financiële zaken bespreekbaar te maken. Op professioneel niveau werk ik als Business Intelligence Consultant voor internationale ondernemingen. Het analytische en communicatieve aspect in combinatie met mijn passie voor economie en informatica laten mij toe om een goed zicht te krijgen op beleggen.

6
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarineRonicevitaKoenAl Fonds (Marc Person) Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Karine
Gast
Karine

Intussen hier ook de mixer laten aanpassen bij MeDirect maar wat me opviel is dat deze momenteel nog maar op 1,3% winst staat.IK heb deze gestart in oktober 2015.

Koen
Gast
Koen

Bedankt voor deze verheldering. Ik ben vooral blij en dankbaar dat ook in de toekomst het comfort van de maandelijkse bijdrage met een relatief klein bedrag, en in de correcte versie van de gewenste fondsen, mogelijk zal blijven.
Ik had het erg vreemd gevonden dat er een discrepantie zou bestaan tussen de hier voorgestelde samenstelling en de concrete implementatie ervan bij MD. Die paar dagen geduld zal ik probleemloos kunnen opbrengen.

tom
Gast
tom

Beste,
Dank, wil niet vervelend doen maar zonet van MeDirect een telefoontje gekregen. Carmignac kan probleemloos nr een aparte beleggingsrek overgeheveld; maar opname NN Patrimonial Defensive kan ENKEL in de versie X Cap/ LU0121217334. De P Cap/LU0119196938 is onmogelijk. Ben terug niet mee met wat ik boven lees sorry 🙁

Al Fonds (Marc Person)
Lid

1° Elk woord, elke letter en komma die zij publiceren of verkondigen, moet goedgekeurd zijn door het FSMA. Zo lang die goedkeuring alzo niet binnen is, ga je dat liedje horen herhalen. Ik weet dat de aanvraag voor de wijziging naar P-cap beslist is door MeDirect en ook al aangevraagd. Toveren kan ik spijtig genoeg ook niet. Misschien enkele dagen geduld oefenen of een berichtje sturen dat eens alles in orde, je kiest voor die P-cap. 2° Ik heb ook verstaan dat het niet nodig is om C.P. naar een aparte rekening over te zetten. Je kan C.P. behouden en… Lees verder »

Ronic
Gast
Ronic

Heb vandaag 14/12 de NN Patimo Def P bij medirect aangekocht. De dame aan de lijn zei me een overstap naar de nieuwe samenstelling alleen maar kan als je inlogt en vanuit jouw account een bericht stuurt. Telefonisch kan het niet.

evita
Gast
evita

Ik heb vandaag die P Cap/LU0119196938 aangekocht in mijn Mixer bij MeDirect !

© 2012 - 2019 MijnKapitaal.be