About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
Willem
8 jaren geleden

Bijna zonde dat je moet antwoorden formuleren op zulke zaken wanneer je in zo’n prachtige omgeving vertoeft! Bedankt voor alle nuttige informatie op de website!

Willem
Willem
8 jaren geleden

Zonder in detail te moeten treden: dat ‘leven’ van fondsen, bedoel je daarmee de dividenden of de meerwaarde na verkoop (of een combinatie). Ik veronderstel dat hoe meer je ‘leeft’ van meerwaarde, je des te actiever moet bezig zijn met beleggen.

Jhn
Jhn
8 jaren geleden

Oh nee, een week zonder leesvoer.
Dat ga ik niet overleven 🙂
Veel plezier!

Vowani
Vowani
8 jaren geleden

ps2: ik kocht recent een nieuwe laptop computer met i7 processor en SSD-drive, en wat een ongelooflijk snelheidsverschil maakt dat men mijn vorige computer, die slechts 3 jaar oud was. Misschien de moeite om met de opbrengsten van je beleggingen een nieuwe pc te kopen?

Vowani
Vowani
8 jaren geleden

Fijn dat je dit gaat doen, dank daarvoor!

ps: Om je werk te besparen zou je voor deze selectie bvb 1 maal per kwartaal de update kunnen doen, dus minder frekwent dan voor je andere selecties.

Vowani
Vowani
8 jaren geleden

Het zou interessant zijn om in uw maandelijkse updates van de portfolios ook een update te tonen van de rendementen die deze lijst vertoont in de loop van het komende jaar. Zou een boeiend vergelijkingspunt zijn met de selecties die je wél aanbeveelt.

Vermoedelijk niet vreselijk veel extra werk voor jou, indien je er dezelfde methode op toepast als op je andere selecties.

Alvast dank bij voorbaat om dit te willen doen.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x