About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

7
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Al FondsLeonhkdsHet manneke Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Leon
Gast

Zeer ophelderend. Beschamend sommige prestaties van fondsen bij de grootbanken. Meer dan 14 jaar bijna geen rendement. Dat moet je kunnen! Toch een voordeel: nagenoeg geen meerwaardebelasting! Moet er geen “fundshift” komen? Een verplichte wettelijke shift naar een beter alternatief. Onbegrijpelijk dat een ernstig bankmanagement zulke fondsen/fondsbeheerders na verloop van tijd nog toelaat. Zou de wetgever daar niet moeten ingrijpen om de consument te beschermen. Een jaarlijkse publicatie van een zwarte lijst in alle kranten van de slecht presterende fondsen ware geen overbodige luxe, net zoals bij de onbetrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Een goed geïnformeerde burger is gewaarschuwd! Een nieuwe taak weggelegd… Lees verder »

Het manneke
Gast
Het manneke

Toch even schrikken als je de grafiek MSCI World bekijkt over 15 jaar. Een vervolg op de zaagtand zou na alweer 5 jaar omhoog dus wel eens recht naar beneden kunnen wijzen .

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be