Zoals je kon lezen in deel 1 ( Skyway; hier) kreeg ik ook nog een tweede tip. Daarbij werd de naam AGAM genoemd of voluit Atlantic Global Asset Management: het is die onderneming die er zou in slagen om jou wekelijks een rendement van zo’n 4 à 6% te bezorgen.
Ik behandel ook in één ruk de firma Questra World, met de afdelingen Questra Belgium, Questra Nederland, Questra Spanje enz. Dit is de firma die de belegging aanbiedt en die ervoor zal zorgen dat jij binnen de kortste keren financieel onafhankelijk wordt.
1° Rendement 4 à 6% per week:
Op de website kan je vinden dat het rendement tijdens de week die afsloot op 14/07 zo’n 5,166% was. Voor 21/07 was het 5,0348%, voor 28/07 nog 5,2716% en de week voor 25/08 zo maar eventjes 5,5720%. Opmerkelijk verwees men ondertussen naar de opsplitsing van de Bitcoin en de Bitcoin Cash om tijdens de eerste weken van augustus geen rendement te voorzien.
1° Knipperlicht: als onze Nationale Bank er in slaagt om Staatsbons te verkopen die een rendement geven van 0,68% per jaar, dan is 4% per week wel echt heel veel. Als iets te mooi is om waar te zijn,… maar ik val in herhaling.Als jij er in slaagt om een hypotheeklening af te sluiten aan een jaarlijkse rente van 3 à 5% per jaar, dan zou je met dat systeem het hele financiële apparaat in de vernieling kunnen rijden. Als je het geld niet had om te beleggen, dan ging je het lenen en hield er nog een flinke slok op de borrel aan over. Iedereen miljonair…Jouw bank zou eens het volgende moeten proberen: wegens ombouw van ons computersysteem geven wij tijdens de volgende weken geen rente op je spaargeld.
1° Knipperlicht: als onze Nationale Bank er in slaagt om Staatsbons te verkopen die een rendement geven van 0,68% per jaar, dan is 4% per week wel echt heel veel. Als iets te mooi is om waar te zijn,… maar ik val in herhaling.
Als jij er in slaagt om een hypotheeklening af te sluiten aan een jaarlijkse rente van 3 à 5% per jaar, dan zou je met dat systeem het hele financiële apparaat in de vernieling kunnen rijden. Als je het geld niet had om te beleggen, dan ging je het lenen en hield er nog een flinke slok op de borrel aan over. Iedereen miljonair…
Jouw bank zou eens het volgende moeten proberen: wegens ombouw van ons computersysteem geven wij tijdens de volgende weken geen rente op je spaargeld.
2° Hoe werkt het systeem ?
Dat wordt expliciet vermeld dat dat niet uitgelegd wordt aan de “kleine spaarder”. Van zodra je echter €1.000.000 investeert, mag je “met jouw advocaat de boeken komen inkijken”.
2° Knipperlicht: geef jij geld aan iemand (onbekend) die niet kan of wil uitleggen wat hij er mee gaat aanvangen ?Mensen die toch op zoek gingen of een voorbeeld vroegen, kregen als antwoord bijvoorbeeld de herstructurering van de luchthaven van Kaap Verdië. Die zat inderdaad in de problemen en werd inderdaad geherstructureerd, maar in de officiële documenten is er nergens sprake van AGAM of soortgelijken. Ook niet na de herstructurering…
2° Knipperlicht: geef jij geld aan iemand (onbekend) die niet kan of wil uitleggen wat hij er mee gaat aanvangen ?
Mensen die toch op zoek gingen of een voorbeeld vroegen, kregen als antwoord bijvoorbeeld de herstructurering van de luchthaven van Kaap Verdië. Die zat inderdaad in de problemen en werd inderdaad geherstructureerd, maar in de officiële documenten is er nergens sprake van AGAM of soortgelijken. Ook niet na de herstructurering…
3° Maatschappelijke zetel van AGAM:
Op verschillende websites vind je verschillende adressen. Je kan een adres vinden in Hongarije, ook eentje in Spanje, de Britse Maagdeneilanden, maar de meest voor de hand liggende wijzen richting Kaap Verdië
3° Knipperlicht: waarom is men niet duidelijk in die zaak ? En als het Kaap Verdië is, dan wens ik jou veel succes als je ooit je geld wil gaan recupereren.
4° Geld beheerd door 25 beheerders:
Terwijl de reguliere fondsenhuizen het volledige cv van hun fondsbeheerders publiceren en zelfs toelaten met hen in contact te treden, kom je die 25 namen hier niet te weten.
4° Knipperlicht: aan wie geef je jouw zuurverdiende centen ?
5° Distributienetwerk:
Questra Holidings organiseert regelmatige opleidingen voor haar medewerkers op exclusieve adressen: in Berlijn, in Dubai… Je kan er gratis naartoe als je voldoende aanbreng genereert.
Questra Holdings werkt volgens een piramidesysteem:
5° Knipperlicht: Opleidingen: typisch voor netwerken die een MLM-structuur (zie artikel deel 1) hebben. De medewerkers krijgen een zicht op, mogen een proefrit maken in de wereld van het grote geld. Topvedetten zijn nooit ver weg en de mensen met uitzonderlijke cijfers worden danig in de bloemetjes gezet. Je wordt als het ware opgepimpt om dat ook allemaal te mogen en te kunnen meemaken. Je verlaat zo’n evenement in een roes om er met volle kracht tegenaan te gaan: “ik wil daar ook bij behoren”.
Alhoewel de meeste MLM-netwerken ten stelligste ontkennen dat ze volgens een piramidesysteem werken, staat die structuur bij Questra open bloot op de site. Met de vermelding van de vergoedingen en bonussen. Blijkbaar kan het niet op…
Questra Belgium:
Je kan ook een Belgische website vinden die intekenen heel gemakkelijk maakt.
Info over het systeem “vrije dienstverlening in Europa”:Producten of diensten met een goedkeuring in een Europees land kunnen ook aangekocht worden door inwoners van een ander Europees land. Die Europeaan koopt zelf dat product aan in het andere land en neemt ook de volle verantwoordelijkheid. Van zodra er promotie wordt gemaakt voor dat product of dienst in een ander land, moet er ook een goedkeuring zijn van dat specifieke land. Anders is de verkoop illegaal.
Info over het systeem “vrije dienstverlening in Europa”:
Producten of diensten met een goedkeuring in een Europees land kunnen ook aangekocht worden door inwoners van een ander Europees land. Die Europeaan koopt zelf dat product aan in het andere land en neemt ook de volle verantwoordelijkheid. Van zodra er promotie wordt gemaakt voor dat product of dienst in een ander land, moet er ook een goedkeuring zijn van dat specifieke land. Anders is de verkoop illegaal.
Questra Belgium stelt daarmee geen probleem te hebben. Het lijkt bijna dat de Belgische FSMA te dom is om hen geen erkenning te bezorgen.
Op de website van onze Belgische FSMA krijg ik een andere visie. Bovendien heb ik voldoende ervaring met het aanvragen van erkenningen en akkoorden voor distributie om te weten dat onze FSMA geen waarschuwingen uitstuurt als er een degelijke aanvraag in behandeling is.
Ik denk dat alle gegevens meer dan duidelijk zijn zodat ik geen persoonlijke conclusie meer dien te formuleren.
Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Mijn neef kwam hier ook mee af. Na ongeveer een half jaar heb je je inleg terug, zei hij, daarna is alles winst. Maar mijn knipperlichten gingen ook aan. Hij zag ook wel in dat het een piramidesysteem is, maar rekent erop dat de piramide maar zal instuiken na 1-1.5 jaar (hij is vroeg ingestapt) en zo toch flink wat winst kan pakken. Ik heb liever een kleine opbrengst dan mijn inleg kwijt. Maar velen zwichten voor de 5% per week. De geldwolf heeft al veel naïeve schaapjes verzameld, zijn honger is groot.
© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be