About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

10
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RobokatcostaadejejempiCP1234Wereldburger Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
costaadeje
Gast
costaadeje

Hier en daar heb ik opgevangen dat het Nederlandse Rabobank met dochter Rabobank.be grote structureringen met duizenden ontslagen zouden doorvoeren…Moeten we ons zorgen maken om ons bij Rabobank.be gespaarde en belegde geld?

Robokat (Carl De Ridder)
Lid

Wij weten ook niet meer dan wat we in de pers lezen. Maar in de bankenwereld doet men zelden domme dingen. Een bank is geld waard en men gaat dat niet zomaar laten verloren gaan. Ooit gehoord van Crédit Lyonnais? Behalve voor de jongste lezers is dat een naam die nog altijd vertrouwd in de oren klinkt, maar wat is daar mee gebeurd? Dat is nu Deutsche Bank België en sinds die overname heeft die haar activiteiten verviervoudigd. Een overname is dus niet noodzakelijk slecht nieuws. Ook Rabobank.be is erg aantrekkelijk omdat het alleen maar geld aantrekt en geen (risicovolle)… Lees verder »

jempi
Gast
jempi

Misschien gaan we terug naar de grootbanken? En zijn de kleintjes weer weg binnenkort?
Als je van Europa beterkoop geld krijgt waarom zijn er dan nog banken die 1,5 tot bijna 2 % geven?
Raar!

Wereldburger
Gast
Wereldburger

Zou me sterk lijken dat rabobank.be afgestoten zou worden door NL. Aangezien Rabobank.be een spaarbank en zich niet bezig houd met leningen, kaarten, verzekeringen enz met vrij weinig overhead lijkt het me pure winst te zijn met de Belgische spaarwoede.

CP1234
Gast
CP1234

Maar banken hebben geen geld van spaarders meer nodig, de Europese bank deelt het uit à volonté …

peterdedonder
Gast
peterdedonder

>> … mogelijke “wijzigingen” bij Rabobank.be en Deutsche Bank.be
Wat heb ik gemist? Linkje?

CP1234
Gast
CP1234

Als de rentepolitiek van Europa nog lang zal blijven duren denk ik dat er steeds meer banken gaan verdwijnen. Spaargelden ophalen zijn niet meer interessant en er zijn steeds strengere eisen na de bankencrisis. In het geval van keytrade vind ik dit persoonlijk zeer spijtig, maar het was te verwachten, landbouwkrediet heeft veel te groot gegrepen met de koop can centea en moet nu zijn schulden afbouwen en de kroonjuwelen gaan er dan het eerste aan, spijtige zaak …

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be