About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

7
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
E10NE (niet E10)EdegembeKevinjuluscesarAl Fonds Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
E10NE (niet E10)
Gast

Ook bij Deutsche Bank ervaren dat men de RV of andere afhoudingen onmiddellijk in rekening brengt.

Edegembe
Gast
Edegembe

Een enkele ervaring en dit bij Keytrade, ingevolge verkoop van Amundi Obligations Internationales begin dit jaar. De RV werd onmiddellijk afgerekend.

juluscesar
Gast
juluscesar

Ik had zoiets voor toen ik fondsen ging overbrengen naar een andere broker. De weggenomen fondsen werden ten onrechte als debet van cash aanzien en er werd een procedure opgestart om dit aan te zuiveren. Na melding werd dit stopgezet en het totaal weer aangezuiverd….maar het overzetten van fondsen gebeurt stapsgewijs dus bij de volgende overzetting deed zich weerom hetzelfde probleem voor…. Anderzijds is broker spelen wssch wel erg complex en heb ik al fouten(ook in mijn voordeel) gehad bij alle brokers die ik gebruik. Lees de afrekeningen goed. Problemen ? Doe melding met alle gegevens en zorg dat je… Lees verder »

jempi
Gast
jempi

Dus MD en Rabo handelen alles direct af?

Kevin
Gast
Kevin

Bij MeDirect en Rabobank eigenlijk nog geen problemen ondervonden. Enkel bij BinckBank in de 6 jaar dat ik er klant bent (2 maanden geleden) debetintresten moeten betalen omdat er nog geen rekening werd gehouden met de roerende voorheffing.

Kevin
Gast
Kevin

Ik heb net hetzelfde meegemaakt bij Binck Bank. Ik stond plots 9 euro in het negatief en Binck Bank was er als de kippen bij om debetintresten aan te rekenen. Toen ik vroeg naar hoe dit kwam (want ik had toch voldoende cash?), reageerde de persoon bij Binck Bank ook dat dit de RV was die pas na een transactie wordt aangerekend.

Duistere en onvolledige informatie van hun kant. Ik heb mijn effecten fel verminderd bij deze broker!

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be