About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hkdsAnncostaadeje Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ann
Gast
Ann

Blijkbaar is toch niet meer alles “geld”.
Deze week las ik ergens dat in Griekenland, maar ook elders, heel wat andere betaalmiddelen zijn ingevoerd. Zo kon je zelfs “betalen” met tijd, door je eerst in te zetten voor een liefdadigheidsorganisatie. Hierdoor kreeg je punten die je kon gebruiken om “te betalen”.

hkds
Gast
hkds

In die definitie van de van Dale ontbreekt volgens mij dat het algemeen (bv. wettelijk) aanvaard moet zijn.
Wat ik mij altijd al afvroeg: er komen steeds meer en meer mensen bij. Dus als er geen geld bijgedrukt wordt, dan worden die steeds armer. En dit, terwijl ze samen steeds meer goederen en diensten (moeten) produceren om te overleven.
Dus wat de Fed en Draghi doen, is toch vroeg of laat onvermijdelijk, niet? Elke bevolking die groeit zou moeten recht hebben op extra geld, niet?

costaadeje
Gast
costaadeje

Dan zou de Griekse crisis onmiddellijk kunnen worden opgelost als we eenvoudigweg geld zouden bijdrukken? Was het maar zo eenvoudig, maar helaas is dit het niet…

hkds
Gast
hkds

Neen, een nodige voorwaarde is niet noodzakelijk een voldoende voorwaarde.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be