About the author

HKDS

In de jaren 90 ontdekte ik dat ik meer rente op mijn spaarrekening kon krijgen bij een andere bank dan mijn huisbank. De volgende stap in de zoektocht naar meer rendement was het overhevelen van spaargeld naar kasbons en obligaties. Door vervolgens mijn beleggingshorizon te verruimen en op zoek te gaan naar beleggingen voor onbepaalde tijd, ben ik bij fondsen terechtgekomen. Dit paste perfect in mijn filosofie van spreiding over verschillende activa.

Related Articles

8
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
beleggerhkdsAl Fondsjules CeasarDe kleine spaarder Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
belegger
Gast
belegger

Mijn mixerfonds staat op de rails. Het doel: minder volatiel toch een mooi rendement halen. Nu ben ik begonnen aan het volatiele luik van mijn portefeuille: een lazy tracker portefeuille. En je mag dat letterlijk nemen: ik kies voor 1 (één) tracker die de ontwikkelde landen afdekt. Later aan te vullen met 15pct met een EM tracker. Ik kies bewust om geen obligaties op te nemen omdat er in het mixer fonds al genoeg zitten en ik daarnaast een tak21 portefeuille heb. Ik streef ernaar om trackers en ETF ongeveer even veel van te hebben. Qua orders kies ik bij… Lees verder »

jules Ceasar
Gast
jules Ceasar

Nog een vraag; een etf bestaat uit onderliggende aandelen (al of niet fysiek); hoe slaagt men erin om deze verzameling van aandelen aan de juiste koers aan te bieden ? Of kan zo’n etf ook boven/onder zijn waarde staan zoals dit kan bij een beursgenoteerd fonds of holding ?

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Zou het kunnen dat hier ook het element vraag en aanbod speelt?

De kleine spaarder
Gast
De kleine spaarder

Kan je ons ook suggesties geven hoe je bij een orderingave dient om te springen met oa limietkoersen en dergelijke…?

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be