About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
De kleine spaarderKarien Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Karien
Gast
Karien

Bij bepaalde contracten kan je ook vragen aan je verzekering om door hen iemand te laten komen die dan je schade herstellen. Je hoeft geen bestekken aan te vragen, je ontvangt ook geen schadebedrag. Je schade wordt meteen hersteld met garantie. Het wordt dikwijls gebruikt bij glasbraak of verdampte ruiten in een woning of voor stormschade.

De kleine spaarder
Gast
De kleine spaarder

Heeft er iemand ervaring met zo’n herstelling “door de klusploeg van de maatschappij” ?
Voor de herstelling van mijn auto door zo’n systeem was het toch genant: auto werd weggesleept en vervangingswagen in de plaats. Herstelling goed uitgevoerd maar alle waarschuwingslichten bleven maar knipperen. Ik moest terug naar mijn vaste garage (merk-) om hem aan de computer te laten leggen en kreeg daar de vraag:”Waarom liet je hem niet bij ons herstellen?”

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be