About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Al Fonds (Marc Person)E10NE (niet E10)julus cesar Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
E10NE (niet E10)
Gast
E10NE (niet E10)

Het “Fidelity Funds – Thailand Fund A-DIST-USD” was één van mijn satelliet-fondsen dat ik in de eerste helft van 2016 tot driemaal toe heb aangekocht. Onlangs werd de verleiding toch te groot en heb ik (eigenlijk contra mijn principes voor het beleggen in fondsen) alle deelbewijzen op 28-02-2018 verkocht (met een netto jaarrendement van meer dan 15 %).
Heb recentelijk tevergeefs getracht om nog eens het Excel-bestand mbt het lijstje dat verschenen is in het artikel “Satellieten-2014-04-meer-dan-60-procent1” te openen en mis eigenlijk ook wel een beetje dergelijke items.

julus cesar
Gast
julus cesar

Bedankt voor deze lijstjes. Het zijn natuurlijk maar moment opnames binnen een beperkte tijdspanne; zo staan er bij mij van de verliezers nog op winst gezien de aankoop datum niet begin dit jaar was.
Maar toch blijft dit boeiende info.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be