About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
E10NE (niet E10)
E10NE (niet E10)
4 jaren geleden

Het “Fidelity Funds – Thailand Fund A-DIST-USD” was één van mijn satelliet-fondsen dat ik in de eerste helft van 2016 tot driemaal toe heb aangekocht. Onlangs werd de verleiding toch te groot en heb ik (eigenlijk contra mijn principes voor het beleggen in fondsen) alle deelbewijzen op 28-02-2018 verkocht (met een netto jaarrendement van meer dan 15 %).
Heb recentelijk tevergeefs getracht om nog eens het Excel-bestand mbt het lijstje dat verschenen is in het artikel “Satellieten-2014-04-meer-dan-60-procent1” te openen en mis eigenlijk ook wel een beetje dergelijke items.

julus cesar
julus cesar
4 jaren geleden

Bedankt voor deze lijstjes. Het zijn natuurlijk maar moment opnames binnen een beperkte tijdspanne; zo staan er bij mij van de verliezers nog op winst gezien de aankoop datum niet begin dit jaar was.
Maar toch blijft dit boeiende info.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x