About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
appeltaart
Gast
appeltaart

Bedankt voor je reactie en al het interessante advies die je gratis geeft….

appeltaart
Gast
appeltaart

Ik deed in januari de volledige afkoop van mijn Ethias First. Het contract liep meer dan 8 jaar. Als ik het goed begrijp moeten de bekomen intresten NIET worden meegeteld in het ‘pakket’ roerende voorheffing van 20 020 euro ?

Tope
Gast
Tope

Robokat, hartelijk dank voor deze duidelijke uitleg. Zoals de Ethias brief opgemaakt is, kreeg ik inderdaad de indruk dat ik die 4% moest betalen. Ik ben de afkoop van mijn Invest nochtans ten kantore gaan regelen en ook daar werd er mij niks over die bijkomende heffing gezegd. Ik vrees dat sommige mensen die niet de site van Spaargids of Mijn Kapitaal bezoeken het bedrag automatisch zullen storten en dan is het te laat. Hier blijft Ethias wel een beetje in gebreke, vind ik zo.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be