About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

10 Reacties op "Effectenrekeningen of spaarrekeningen op twee hoofden"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Luc
Gast
Andere mogelijke ontsnappingsroute om de effectenrekeningentaks te omzeilen: vastgoed kopen (huis of appartement verhuren), ofwel… en dat heb ik hier nog niet horen vermelden… BELEGGINGSFONDSEN OP NAAM laten zetten. Ik geloof dat er wel een verschil is naargelang het paspoort van het beleggingsfonds (Luxemburgs of Europees?). De bank rekent er eventueel ook kosten voor aan, en wellicht is handelen in dergelijke fondsen niet meer zo soepel… Wellicht zal het op naam zetten van beleggingsfondsen maar (fiscaal) effect hebben vanaf volgend jaar, de fiscus heeft een “wachttijd” in het leven geroepen voor maatregelen die enkel en alleen genomen worden om de… Lees verder »
Kevin
Gast

Onze schuldsaldoverzekering staat op 2 hoofden, bij de aankoop van ons huis vertelde de bankbediende dat dit de beste optie was. Als je dit per persoon nam betaalde je een veelvoud.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be